Om

Del øjeblikket!

I vores alle sammens travle hverdage er det vigtigt at stoppe op, og få koblet af med dem vi elsker. Leve i nuet og dele de øjeblikke, som senere bliver de minder, vi alle tænker tilbage på med et smil på læben. Vi længes efter at opleve dem igen og igen, men det kan vi ikke… Tiden får vi ikke igen, og det vi har tilbage er rene minder.

Hos Dagens Kys værdsætter vi tiden – at stoppe op og dele dyrebare øjeblikke med vores kære. Derfor er det vigtigt for os at bruge tid på at lave vores håndlavede produkter til jer, så i kan dele dem med jeres kære og skabe de skønneste øjeblikke. Vi kan ikke få tiden tilbage… Men vi kan stoppe op, dele nuet og skabe minder for livet

Håndværk i højklasse

Vores flødeboller kaldes ”Dagens Kys”, som er en god gammeldags flødebolle, der kun kan laves med hånden. Bunden er af ren marcipan, som først er bagt sprødt, derefter pensles bunden med mørk chokolade. Når skummet kommes på, suger den sprøde bund fugten og smagen fra skummet, så den bliver lige tilpas i konsistensen.

Skummet er ikke lavet på en stor kommerciel maskine, men pisket i små portioner (60 per portion), så kvaliteten bare er i top. Chokoladen er fra Callebaut (belgisk chokolade), som er den absolut bedste chokolade. Og det kan smages!

Rigtig god fornøjelse,

Jonas / Iværksætter