Vores flødeboller kaldes ”Dagens Kys”, som er en god gammeldags flødebolle, der kun kan laves med hånden. Bunden er af ren marcipan, som først er bagt sprødt, derefter pensles bunden med mørk chokolade. Når skummet kommes på, suger den sprøde bund fugten og smagen fra skummet, så den bliver lige tilpas i konsistensen.

Skummet er ikke lavet på en stor kommerciel maskine, men pisket i små portioner (60 per portion), så kvaliteten bare er i top. Chokoladen er fra Callebaut (belgisk chokolade), som er den absolut bedste chokolade. Og det kan smages!!

Flødebollerne laves friske hver mandag og tirsdag så de er klar til at blive sendt ud senest onsdag. Så har du dem friske til en gang fredagshygge.

Det anbefales at opbevare dem på køl, så smager de bedst. De holder sig nemt friske op til 4 uger på køl.

Rigtig god fornøjelse,

Jonas / Iværksætter

Shopping cart

0
image/svg+xml

Der er ingen produkter i kurven.

Continue Shopping

Sådan laves Dagens Kys